hari ni aku rase d0wn sgt.....
tgh smgat wt exercise lecturer bg kt lab...
sblm blah dia ckp...
awk faham tak?
ade pape nak tye?
aku ni mmg student yg agk pasif....
jwpn aku da tntu la takde s0alan....
tbe2 dia ckp....
nanti klu test,final sbnar sy takde bg complete mcm ni...
kt industri pn takde...
kte kne crik sndri...
awk blh buat tak?
nnti sy bg assignment jgn suh ayh buat plk....
?????
aku da pelik.....
pastu dia ckp lg
awak suh ayh awk buat asggmt awk erk?
hari tu dgr awk k0l ayh mtk buat asgmt...
ms tu ayh awk dpn en. A**** k0t...
aku terus r jwb
eh,takde la cik...
sy buat sndri la....
ikutkan hati nk je aku jwb lbh2....
nsb bek lecturer....
salah ke aku rujuk ngn bapak aku klu de pape mslh?
ye...mmg kdg2 aku de ngadu ngn bapak aku...
assgmt susah la...xdpt cr bahan...
xtau nk cari bahan....
then,bapak aku akn tlg....
tp bkn dia bg aku assgmt yg da siap...
sng la hdup aku klu cmtu...
dia cme tlg bg bhn je....
pastu aku amk mn yg patut....
bknnye sume bnde aku wt cmtu...
salah ke aku wt ??
giler sedey aku dgr lecturer sndri ckp cmtu....
d0wn sgt2
pas lecturer kuar trus aku ngis dlm lab tu s0rg2....
klu x,aku rse dpn dia jgk aku ngis....
msti k0rg ckp aku ngade2...cembeng...kn
da 2sem kt cni...
aku tahan je...
kuatkan semangat....
sbb bapak aku pye psl...
klu x,da lma aku berenti....
xkuase aku nk study s0rg2...
jd student tunggal kt cni....
terk0ntang-kanting s0rg2....
ingatkan da xd 0rg nk cite2,perli2 gi....
rupenye ade lg...
lecturer lelaki plk tu!!!!
GILERRR AKU SEDEY......
D0WN SANGAT2222
ABAH.........
akak tak tau smpi bl blh tahan kt cni......
tlg la bg semangat kt anak abah ni.......


This entry was posted on 11:43 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 cakap2:

    s a r a said...

    eyra..
    saba la ek...
    huhu
    sy dapat rase gak cmne saketnye rase tu..
    tapi awk wat tu sume utk abah awk...
    allah mesti tolong awak nye...
    saba ye eyra?

  1. ... on April 24, 2009 at 11:57 PM  
  2. eyra NadzeyRa said...

    yeah...i'm try...

  3. ... on April 25, 2009 at 1:09 AM