ku tlh di TAG oleh kakak riri yg chumell... (^_~)

trse agk xcited 4 my 1st tag..

tp bru skg TERrajin nk jwb...hehe.. (^_^)



1. apakah nama blog anda sekarang dan kenapakah anda memilih nama blog itu?



eyra NadzeyRa...sbbnye.....ku bkn se0rg y kreatif utk memikirkn nma y unik2..ske ngn

nma eyra..sbb nmpk girlish..ayu n lmbut gitu..hehe.. (^_~) then..NadzeyRa stand 4 my

name NADZIRAH..tp d'tukar sket ejaan..sje ngade2..adjust2..bru masyuk ngn eyra..huhu..







2. apakah link blog anda dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?


http://eyraNadzeyRa.blogspot.com/

sbb nama tu sgt kiut...hehe.. (^_^)
sebenaunye maleh nk pk nama len + nama ni sng nk ingt.... *_*



3. apakah method dalam penulisan anda?


tiade sebarang meth0d....ikut angin...kdg2 gase cm nk merepek b0do2 je,kte merepek la..
kdg2 gase cm nk lps geram...kdg2 nk lps winduuuuu sama mereka2...ikt suke ati beta la...h0ho~~~



4. pernah terasa nak hapuskan blog anda? kenapa?


em...s0 far,lum pnh terpikir lg...
s0k luse xtau la....
tp bl0g ni bjye m'buatkn aku melupakan friendster dan tagged yg agak melalaikn aku.... (sebenaunye bl0g ni pn cm2 gk kdg2..huhu..)




5. apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ini



beshhhhh gilerrrrrr 0kehhh......ser0n0k sgt bce bl0g dia....
kakak chumell yg kiut miut + sweet mcm gule2 kapas...h0ho~~
pandai bergaye....ade style ~~...suke neng0k style die...
sp0rting + mesra alam.... (^_^)

*kakak,nnti blh jd penasihat eyra erk..? *_*



6. senaraikan calon yang akan di tag?


erm...gasenye ramai da pnh wt tagged ni....
tapi pd sape2 yg blm pnh wat lg,dijemput dgn sgla h0rmatnye utk m'jwb tag ini ye....


This entry was posted on 10:56 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.